Kycio är inte bara en arbetsplats

Vi som står bakom Kycio tycker att en arbetsplats ska vara så mycket mer än bara ett jobb.
Vår företagskultur står för engagemang, förtroende, transparens och uppmuntrar att tänka nytt. Naturligtvis i stark harmoni med konkurrenskraftiga villkor och förutsättningar för en sund balans. Du som kollega är en avgörande faktor för fortsatt framgång och vi vill att Kycio växer tillsammans med dig. På den resan ligger det mesta fortfarande framför oss.
Välkommen med din ansökan att vara med!

Se lediga tjänster
Arrow

Är du nästa Salesforcestjärna på Kycio?

Är du en driven och nyfiken utvecklare, administratör eller designer som brinner för att utveckla nästa digitala verktyg på den bästa CRM-plattformen? Kycio letar alltid efter nya talanger och berättar gärna mer, oavsett om du har några års erfarenhet eller kommer direkt från högskolan.

Varför jobba på Kycio?

Vi garanterar möjligheter att jobba med talangfulla kollegor i flera spännande projekt och med flera olika kunder. Självklart får man bra villkor med pensions- och sjukvårdsförsäkring samt friskvårdsbidrag. Utöver detta erbjuder vi dig träning och kompetensutveckling samt möjlighet till certifieringar. Vi vet att trivsel och gemenskap är ett recept för framgång för såväl företag som kollegor och vi satsar därför också på våra medarbetare. Hör av dig så berättar vi mer!

Förmåner, trygghet & frihet
Vi tror att vår tid på jobbet blir ännu bättre om du är lite mättare, friare, friskare och mer ledig. Och att vi alla får lite miljöombyte ibland. Därför har vi guldkantat vardagen med några extra förmåner
Friskvårdsbidrag
Flextid
30 dagar semester
Frukost varje dag
Certifieringsbonus
Tjänstepension

Lediga tjänster

Vi har inga lediga tjänster för tillfället.
Vi kan erbjuda spännande och innovativa arbetsuppgifter, det ska vara roligt att gå till jobbet!
Fredrik Lans
Delägare, VD