Våra partners är viktiga för oss

Med vår partner Scrive erbjuder vi digital signering av valfritt dokument med en knapptryckning. Följ processen steg för steg, inkludera personliga meddelanden och välj om du vill anpassa det igen innan dokumentet skickas, välj tidsintervall för påminnelse och förfallodag, och hämta sedan information direkt från dina signerade dokument och spara med all annan information om kunden - helt utan manuell hantering.

Vi är en partner till Salesforce och har paket färdiga att installera för dig inom finansbranschen som säkerställer att dynamiska regelverk efterlevs och samtidigt ger dig full överblick. Du får en 360 graders vy av befintliga kunder och lägger enkelt till nya. I processen ser vi till att all dokumentation och kundkännedom som behövs också samlas in och sparas. Allt på ett och samma ställe - oavsett var du befinner dig.

Med vår partner Roaring erbjuder vi en direktkoppling mot olika register som säkerställer att du alltid har eller kan hämta den senaste informationen om dina kunder - oavsett om det är privatpersoner eller företag. Se folkbokföringsuppgifter och kontrollera bolagsengagemang. Eller kanske gör en PEP-kontroll och slagning mot sanktionslistor. Igen, endast ett knapptryck bort.